Rólunk     Szolgáltatásaink     Életmód     Sofőrszolgálat     Elérhetőség     Elérhetőség   Magyar   English   Spain  
   < előző menü
Eladás (bel- és külföld)
Ingatlanok
Eladás (bel- és külföld)
Vásárlás (bel- és külföld)
Bérlés (bel- és külföld)
Vásárlás (bel- és külföld)
Bérlés (bel- és külföld)
Ingatlan tanácsadás
Ingatlan tanácsadás
Ingatlan- és vagyonértékelés
Tervezés
Ingatlan- és vagyonértékelés
Tervezés
Ügyvédi ellenjegyzés
Földhivatali ügyintézés
Ügyvédi ellenjegyzés
Földhivatali ügyintézés
Hitel és biztosítás
Hitel és biztosítás
Szakipari szolgáltatások
Költöztetés
Szakipari szolgáltatások
Költöztetés
Egyéb


Kiemelt ajánlatok


A PESTI BROADWAY TSZOMSZDSGBAN ELAD TRSASHZVELENCE DREAM
TBB FUNKCIRA ALKALMAS NLL INGATLANT KNLUNK, AMELY LEHET: ZLET – IRODA – VODA - KISEBB ISKOLA – EGSZSGGYI LTESTMNY –STB.

KIAD IRODK AZ ANDRSSY T ELEJN!


ELAD SZLLODA A BELVROS SZVBEN - Apczai HotelBalatonfreden 7 ve elkszlt 5 laksos trsashzban csendes krnyezetbenHOTEL REGNUM - Trkfrdvel egybeptett szallodarnyas Lakpark a hvzi gygyfrdk szomszdsgbanKecskemten,fejlesztsi telek kereskedelmi, logisztikai cl hasznostsra, tminsthet lakingatlan fejlesztsre is. nSomogy megyben, elad magntulajdonban ll 312 Ha-os vadaskert dnt tulajdoni hnyada.ZUGLBAN, AZ V UTCBAN NAGYKERESKEDS, RAKTR, IRODA ELADDOBLO borozGESZTENYE KASTLYHOTEL - SOMOGYGESZTIez egy tesz


Bcsi ton 2+3 laksos Trsashzak


Zalacsny - WellnessHomes Lakpark


Szolgáltatásaink

Köszöntjük honlapunkon

Ügyfeleink irodánkat azért választják, mert az ingatlanügylet valamennyi lépéséhez ingyenes tanácsadással, útmutatással szolgálunk állandó külső és belső szakértőink partnereink révén. Ám ami még ennél is fontosabb, minőségi és megbízható megoldásokat biztosítunk. Ismerje meg ajánlatainkat.

 

Szolgáltatásaink

Ingatlanfejlesztési tanácsadás, nagy értékű ingatlanok
Nagy értékű ingatlanok fejlesztéshez nyújtunk komplett idegennyelvű szolgáltatást,  de munkatársaink készségesen segítenek Önnek a hagyományos, ún. polgári Ingatlanok bérbeadásában és értékesítésében nyújt segítséget, munkatársaik tapasztalata és kapcsolatrendszere.
Ehhez társul a hazai és néhány külföldi piac beható ismerete, a rugalmas szervezeti felépítés pedig segíti a céget megbízóink kifogástalan kiszolgálásában.
Legyen szó cégalapításról, bérlőképviseletről, bérbeadásról, értékesítésről vagy akvizícióról, partnereik bizalmát mindenre kiterjedő körültekintéssel, magabiztos szakmai tudással szolgálják.

Ingatlan és vagyonértékelés
Az ingatlanok értékbecslése elengedhetetlen ingatlanfedezethez kötött hitelfelvételkor, egy -egy adás-vételnél, örökösödési eljáráskor, gyámhatósági ügyekben, vagy ingatlan tulajdonhoz kötött vitás ügyeknél, de vannak esetek amikor valakinek fontos hogy mennyit ér valakinek a tulajdonában lévő ingatlan. Az ingatlan értéke azt a valószínűsíthető értéket jelenti, melyet az ingatlan a piaci viszonyok között képvisel.
Az ingatlan értékét sok tényező befolyásolja, ezért nagy jelentősége van az ingatlanok eladásánál és a 
vételnél egyaránt. Segíthet a vitás kérdések tisztázásában, sokszor az évekig elhúzódó peres eljárások megelőzhetők, családon, rokonságon belül, tulajdonostársak, ismerősök között viharok kiküszöbölhetők a reális érték alapján történő megegyezés által!

Vásárlás
Vásárlás során igen lényeges kérdés a számításba jövő választék felkutatása. Irodánk a teljes körű piaci körkép mindenkori bemutatására törekszik. Ezt úgy érjük el, hogy valamennyi hazai és külföldi ingatlan-adatbankhoz kapcsolatunk van, illetve azok tagjai sorába léptünk. Ügyfeleinknek segítünk igényeik és lehetőségeik viszonyának feltárásában és a döntések meghozatalában. Folyamatosan keresünk partnereink számára mind lakóingatlanokat Budapest és agglomerációja területén és üzleti ingatlanokat az ország területén. Külföldön történő ingatlanbefektetési ügyleteket is vállalunk, ugyanis mind szakismereteink mind nyelvismeretünk erre lehetőséget biztosít.
Mind a új lakóingatlanok, mind a használt lakóingatlanok piacán egyaránt otthonosan mozgunk. Kapcsolataink a Magyar Lakásépítők Szövetségével naprakészek, tehát aligha lehet olyan eladó épülő lakás, mely kiesne a látómezőnkből. A használt lakóingatlanok piacán az ingatlaninformatikai adatbanki tevékenység, a folyamatos sajtófigyelés adatai biztosítják számunkra a teljes körű rálátást a piacnak erre szegmensére. Az üzleti ingatlanok vonatkozásában szintén számottevő ingatlannal rendelkezünk. A címszóra kattintva az aktuális keresletünket ismerhetik meg.
 
Eladás
Ügyfeleink tulajdonában álló ingatlanok eredményes piaci értékesítésében különféle módokon működünk közre, kezdve a hirdetésszolgáltatástól a komplex ingatlanügylet lebonyolításával bezárólag. Az Ingatlanklub és az OriGo Ingatlanbörze egyesülés tagjaként több mint félezer ingatlanközvetítő jut hozzá közvetlenül az általunk közzétett ajánlatokhoz.. A hozzánk forduló ügyfelek számára a Magyar Polgári Ingatlan Piacra kerülést biztosítjuk. A baloldali menüpontra kattintva az arculattal rendelkező ajánlatainkat, illetve listás ajánlatainkat ismerheti meg.

Tervezés
Mind új lakás építése, avagy meglévő bővítése vonatkozásában kulcskérdés az építésztervező személye. Ügyfeleink számára megbízható, megfelelő referenciákkal és garanciákkal rendelkező tervezőket, avagy a feladat nagyságrendjétől függően irodákat tudunk ajánlani partnereink sorából. A címszóra kattintva a partner építéstervezőket, illetve azok irodáit ismerheti meg.
 
Bérlet
Ügyfeleink részére mind bérbevétel, mind bérbeadás dolgában egyaránt rendelkezésre állunk. Bérbe vétel esetére több mint 500 partneriroda ajánlatai mellett a folyamatos piacfigyelés, a monitoring adatai is rendelkezésünkre áll.  Ezzel érjük el azt, hogy ügyfeleinknek mindig a legszélesebb körű tájékoztatást és választási lehetőséget biztosítunk. A címszóra kattintva az aktuális keresletünket, illetve kínálatunkat tekintheti meg.
 
Hitel
Vásárlás esetén messze nem lényegtelen, hogy a piacon milyen pozíciókat tudunk elérni ügyfeleink érdekében. Sok esetben az eredményes ügylet feltétele a megfelelően bonyolított hitelügylet. Ügyfeleink számára a legszélesebb körű pénzintézeti hátteret biztosítjuk a lehetséges kedvezményekkel, partnereink közreműködésével. A címszóra kattintva a hitelezéssel foglalkozó partnereinkről nyerhet információkat.
 
Ügyvédi ellenjegyzés, jogi tanácsadás, közjegyző
Ingatlan adásvételek esetén az ügyvédi ellenjegyzés törvényi előírás. Ingatlanirodánk több ügyvédi irodával működik együtt. Ezen együttműködés eredménye, hogy ügyfeleink számára az ügyvédi irodáknál a legszélesebb körű jogi tanácsadást tudjuk biztosítani.  A címszóra kattintva a partnereink közé tartozó egyéni ügyvédeket, ügyvédi irodákat, közjegyzőt ismerheti meg.
 
Földhivatali ügyintézés
Ingatlantulajdon esetén annak közhitelessége a földhivatali bejegyzéssel áll elő. Az évek során a fővárosi kerületek földhivatalával, azok munkatársaival személyes kapcsolatunk alakult ki, mely - mint mindenhol - igen sokat jelent.  Mi nyilvánvalóan hamarabb és biztonságosabban - éppen a személyes kapcsolatok alapján - jutunk hozzá egy-egy ingatlan tulajdoni lapján szereplő adatokhoz, illetve magához a tulajdoni lap másolathoz mind eladás, mind vásárlás esetén. A címszóra kattintva a földhivatalok jegyzékét, illetve azon kollégáink névjegyzékét ismerheti meg, akik rendelkezésére állnak igény esetén.
 
Szakipar
Egy-egy ingatlanügylet kapcsán a legelemibb igény a használt ingatlanok esetén azok festés-mázolása, illetve az apróbb javításoktól kezdve a teljes felújítás. Partnereink közül a járatos szakmákban mesterembereket, illetve vállalkozásokat ajánlunk ügyfeleink számára. Ezek a vállalkozások állandó partnereink sorába tartoznak, ez alapján jó szívvel tudjuk ajánlani őket. Ha valamely feladatra nem tudnánk javasolni mestert, úgy azt külön jelezzük. A címszóra kattintva az egyes szakmák szerinti tagolásban ismerheti meg partnereinket.
 
Költöztetés
Egy-egy ingatlanügylet kapcsán legtöbb esetben fennáll a csomagolás és a költöztetés (rakodás, szállítás) igénye. Erre a feladatcsoportra is külön-külön illetve együttesen tudunk javaslatot tenni igény esetén. A címszóra kattintva partnereinkről nyerhet információt.
 
Életmód
Egy-egy lakóingatlan megvásárlása általában egyet jelent a családnak, avagy annak tagjának a konkrét térségbe költözködésével. Az életmódbeli változások nyomon követésére szisztémát ajánlunk, melynek segítségével az élet legapróbb részleteibe menően segítünk áttekinteni a lakóhelyváltással kapcsolatosan előálló életmódbeli változtatásokat. A menüpontra kattintva portálunkra jut, ahol az élet számtalan területére vonatkozóan tekintheti meg ajánlatunkat.
 
Lakberendezés
Egy-egy új lakás elfoglalása,  ha az különbözik az azt megelőző megszokottól, annak optimális berendezését teszi szükségessé, a költöztetéssel járó cipekedésről nem is beszélve. Nem mindegy, hogy a súlyosabb darabok hová kerülnek. Elemi szinten számítógépes programunk segítségével a bútorzat és berendezések ismeretében segítünk megtervezni ügyfeleinknek a lakás, avagy családi ház berendezését. Igény esetén lakberendezőt is biztosítunk partnereink közül. Az Életmód menüpontra kattintva partnereinkről tájékozódhat.
 
Biztosítás
Ma már a biztosítások piacán is verseny van. Ügyfeleinknek segítünk eligazodni a különféle nagy értékű ingatlan-, gépkocsi-, lakás- és életbiztosítások területén. Igény esetén azok megkötésében is közreműködünk. A címszóra kattintva a partner biztosítási brókereket ismerheti meg.
 
Számlanyitás
Ügyfeleinknek - azok életmódját figyelembe véve - pénzintézeti szolgáltatások területén is tanácsokkal szolgálunk. Ez szoros összefüggésben áll az esetleges hitelügyletekkel, ugyanis a bankok megkövetelik azt,  hogy  a hitel adósaik folyószámlájukat náluk vezessék.  Az ügyvédi ellenjegyzés címszóra kattintva megtekintheti a velünk együttműködő könyvelőket, könyvvizsgálókat.
 
Cégalapítás
Ügyfeleink egy részénél a lakóhelyváltás munkahelyváltással is jár, illetve céget is alapíthat. Tanácsadásunk és szolgáltatásunk köre kiterjed a cégalapítással kapcsolatos ügyek intézésére Budapest területén.  Az ügyvédi ellenjegyzés címszóra kattintva megtekintheti a velünk együttműködő könyvelőket, könyvvizsgálókat.Spanyolországi kínálatunkMexicói ajánlatokThaiföldi ajánlatokDubai bemutatóHorváth üdülőhelyekPortugál képekTörök RiviéraBulgáriai üdülőparkokHawaii bemutató