Rólunk     Szolgáltatásaink     Életmód     Sofőrszolgálat     Elérhetőség     Elérhetőség   Magyar   English   Spain  
   < előző menü


Kiemelt ajánlatok


A PESTI BROADWAY TSZOMSZDSGBAN ELAD TRSASHZVELENCE DREAM
TBB FUNKCIRA ALKALMAS NLL INGATLANT KNLUNK, AMELY LEHET: ZLET – IRODA – VODA - KISEBB ISKOLA – EGSZSGGYI LTESTMNY –STB.

KIAD IRODK AZ ANDRSSY T ELEJN!


ELAD SZLLODA A BELVROS SZVBEN - Apczai HotelBalatonfreden 7 ve elkszlt 5 laksos trsashzban csendes krnyezetbenHOTEL REGNUM - Trkfrdvel egybeptett szallodarnyas Lakpark a hvzi gygyfrdk szomszdsgbanKecskemten,fejlesztsi telek kereskedelmi, logisztikai cl hasznostsra, tminsthet lakingatlan fejlesztsre is. nSomogy megyben, elad magntulajdonban ll 312 Ha-os vadaskert dnt tulajdoni hnyada.ZUGLBAN, AZ V UTCBAN NAGYKERESKEDS, RAKTR, IRODA ELADDOBLO borozGESZTENYE KASTLYHOTEL - SOMOGYGESZTIez egy tesz


Bcsi ton 2+3 laksos Trsashzak


Zalacsny - WellnessHomes Lakpark


Bemutatkozás

Cégbemutató

Cégünk tagja a Budapesti Kereskedelmi és Ipar kamarának, az Ingatlanosok Magyarországi Egyesületének, valamint az OriGo Ingatlanbörze Egyesülésnek. Ennek következtében a nevezett egyesülések Működési Szabályzatának és Etikai Kódexének figyelembe vételével folytatjuk tevékenységünket.

A Társaság 1997-ben alakult, alapítói az export fővállalkozás, a gépipar, az építőanyag-ipar, szervezése és irányítása területén, illetve 1992-től az ingatlanközvetítés, értékbecslés, ingatlanfejlesztés terén jelentős tapasztalatokat szerzett sokoldalúan képzett műszaki közgazdasági, pénzügyi és árszakértői, továbbá számítógépes ismeretekkel rendelkező szakemberek.

Az alapítás célja olyan vállalkozás létrehozása volt, ahol egy kézben valósul meg a beépítésre alkalmas ingatlanok felkutatása a hasznosítási, fejlesztési elképzelések kidolgozása továbbá a fejlesztést megtestesítő beépítés, ráépítés, felújítás műszaki tevékenységeinek irányítása, a korszerű számítógépes nyilvántartás és adatfeldolgozás.

A fejlesztések magas műszaki színvonalát többek között az alapítók szellemi tulajdonát képező korszerű számítógép hardver eljárás is garantálja, melynek alkalmazásával a jelenleg bevezetett és általánosan alkalmazott módszereknél megbízhatóbban és jobb minőségben lehet létrehozni különféle széleskörű értékesítést elősegítő piaci keresleteket.

Privatizációs területen a társaság által felkínált gyors, pontos és megbízható munkák, elvégzése hozta meg az elvárt gazdasági eredményt.

A társaság számos tagja hazai és külföldi partnereink nyújtott ingatlanfejlesztési tanácsadás révén szerzett elismerést,  fentiekben részletezett tevékenységen kívül felkészült a hagyományos ingatlanértékelési és ingatlan közvetítői feladatok színvonalas megoldására is.

Ingatlan értékelési tevékenységünk során kialakított ingatlanok árai tájékoztató jellegűek, a tényleges árak valós vevő és eladó viszonylatában kerülnek szerződésben rögzítésre, de a megállapított áraink szinte kivétel nélkül megegyeznek a tényleges értékesítési árakkal.

Közel 20 éves szakértői tevékenységünk korábban az ÁVÜ, az Ingatlantőzsde Kft., majd a Főber Rt.-vel meglévő közös munkáinkban, valamint olyan, különböző neves cégekkel való célirányos együttműködésekben, mint a DUNAHOLDING City Menedzser Kft., az F&F Kft., a PAULUS Rt., az AQUA CONSTRUCT Rt., az AQUARISK Csoport, az OTP Ingatlan Rt. KREÁCIÓ HOLDING, a TÖREKVÉS Lakásépítő Szövetkezet, továbbá számos, a pénzvilág és az ingatlan szakmában elismert cég, valamint a non-profit egészségügyi szférába tartozó egészségügyi intézmények, személyek és Önkormányzatok felkérésére elvégzett munkákban öltött testet.

A széleskörű érdekeltségi rendszerünkben összeálló egyedülálló ingatlan kínálatunk, hazai négyértékű ingatlanfejlesztéseken felül nemcsak a hagyományos lakó és üzleti célú  hazai ingatlanok értékesítésére szorítkozik, hanem külföldi ingatlanokra is: spanyolországi, mexikói, dubai-i, thaiföldi, horvát, török,panamai, hawaii,argentin, brazil és portugál ingatlanok színesítik a palettánkat, amelyeket jó szívvel ajánlunk a magyar lakosoknak. Irodánkban részletes információkkal látjuk el ügyfeleinket döntésük elősegítéséhez. Szolgáltatásaink, közé tartozik az ingatlanok kiválasztása, jogi, pénzügyi tanácsadása.

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket, hogy irodáinkban felkészült munkatársaink további információkkal állnak szíves rendelkezésükre, ahol részletes munkaanyagokkal támogatott korszerű, saját fejlesztésű ingatlanszoftverekből kezelt fényképekkel és rajzokkal kiegészített ún. szemléltető ingatlan katalógusból lehet kiválasztani a legmegfelelőbb ingatlant.

Fő profilunk értelmében az alábbi feladatok elvégzésére vállalkozunk:

ingatlanok értékelése, állapot felmérése, ingatlanok értékesítése és bérbeadása, vagyonértékelés, üzleti tervek készítése, ingatlanfejlesztés, beruházások lebonyolítása. Spanyol nyelvű vállalkozások részére számos több nyelvet beszélő partnerünkkel együtt a cégalapítástól kezdve ingatlan tanácsadáson keresztül a konkrét , projekt tervezésen át egészen a kivitelezésig , sőt az üzemeltetésben is feladatot vállalva segítjük megbízóinkat a sikerhez.

Az elvégzendő feladatok ellátásában - a teljesség igénye nélkül - az alábbi munkatársainkra támaszkodunk:

dr. Sztranyák József okleveles gépészmérnök-közgazdász, ingatlan- és szervezés-vezetési szakértő,képesített ingatlan vagyonértékelő

dr. Sztranyák Józsefné ár-, és ingatlanszakértő

Ambrózy Erzsébet személyi asszisztens, marketing tanácsadó

Janka Jenő okleveles mérnök, építésügyi szakértő

Nagy Márton építészmérnök (tervező kollégánk hazai és külföldi ügyleteknél egyaránt)

dr. Voczelka Ágnes ügyvéd (főként magyar vonatkozású ügyekben)

Dr. Fernando Bujarrabal Benzo ügyvéd (főként külföldi vonatkozású ügyekben)

Tölgyesi László okleveles építőmérnök, ingatlanszakértőt, illetve

Lillin Endrénét mint okleveles könyvvizsgálót foglalkoztatjuk.

Szalay András okleveles könyvelő (hazai és külföldi ügyleteknél egyaránt)

Ebergényi Tamás informatika, belső építészet design (hazai és külföldi ügyleteknél egyaránt)

Kiváló képességű kollégáinkkal számos központi kiírású (ÁPV Rt., KVI és jogutódjaik, továbbá önkormányzatok, stb.) pályázatokon és egyedi megbízások, szakértések és hitelkérelmek megírásában, cégalapítások, átszervezések megvalósításában sikeresen vettünk részt.

Spanyolországi kínálatunkMexicói ajánlatokThaiföldi ajánlatokDubai bemutatóHorváth üdülőhelyekPortugál képekTörök RiviéraBulgáriai üdülőparkokHawaii bemutató