Rólunk     Szolgáltatásaink     Életmód     Sofőrszolgálat     Elérhetőség     Elérhetőség   Magyar   English   Spain  
   < előző menü


Kiemelt ajánlatok


A PESTI BROADWAY TSZOMSZDSGBAN ELAD TRSASHZVELENCE DREAM
TBB FUNKCIRA ALKALMAS NLL INGATLANT KNLUNK, AMELY LEHET: ZLET – IRODA – VODA - KISEBB ISKOLA – EGSZSGGYI LTESTMNY –STB.

KIAD IRODK AZ ANDRSSY T ELEJN!


ELAD SZLLODA A BELVROS SZVBEN - Apczai HotelBalatonfreden 7 ve elkszlt 5 laksos trsashzban csendes krnyezetbenHOTEL REGNUM - Trkfrdvel egybeptett szallodarnyas Lakpark a hvzi gygyfrdk szomszdsgbanKecskemten,fejlesztsi telek kereskedelmi, logisztikai cl hasznostsra, tminsthet lakingatlan fejlesztsre is. nSomogy megyben, elad magntulajdonban ll 312 Ha-os vadaskert dnt tulajdoni hnyada.ZUGLBAN, AZ V UTCBAN NAGYKERESKEDS, RAKTR, IRODA ELADDOBLO borozGESZTENYE KASTLYHOTEL - SOMOGYGESZTIez egy tesz


Bcsi ton 2+3 laksos Trsashzak


Zalacsny - WellnessHomes Lakpark


Ingatlan tanácsadás
Köszöntjük honlapunkon

Ügyfeleink irodánkat azért választják, mert az ingatlanügylet valamennyi lépéséhez ingyenes tanácsadással, útmutatással szolgálunk a világ számos országában és itthon egyaránt, állandó külső és belső szakértőink partnereink révén.

Ám ami még ennél is fontosabb, elkötelezettek vagyunk a szakmák iránt, ezért minőségi és megbízható
megoldásokat biztosítunk. Vegye igénybe szolgáltatásainkat.


Ingatlan-tanácsadás

Nagy értékű ingatlanok fejlesztéshez nyújtunk komplett idegennyelvű szolgáltatást,  de munkatársaink készségesen segítenek Önnek a hagyományos, ún. polgári Ingatlanok bérbeadásában és értékesítésében is ehhez nyújt jó alapot, munkatársaink tapasztalata és kapcsolatrendszere.
Ehhez társul a hazai és néhány külföldi piac beható ismerete, a rugalmas szervezeti felépítés pedig segíti a céget megbízóink kifogástalan kiszolgálásában.
Legyen szó cégalapításról, bérlőképviseletről, bérbeadásról, értékesítésről vagy akvizícióról, partnereik bizalmát mindenre kiterjedő körültekintéssel, magabiztos szakmai tudással szolgálják.

Tanácsadóink:
  1. Sztranyák Krisztina
  2. Dani Csaba
  3. Janka Jenő
  4. Jose Maria Olmos
  5. Szalay András
  6. Tölgyesi László


Nagy értékű ingatlanok


Nagy értékű ingatlanok, ingatlanfejlesztések:

1.) Bp. VI. Andrássy úti kiadó iroda

Andrássy úti palota földszintjén és félemeletén összesen 1100 m2 iroda kiadó. A földszint 700 m2 alapterületű, igényesen kialakított központi ügyféltér, a félemeleten is 400 m2 iroda, ezzel irodák összesen 1100 m2. Portaszolgálattal, központi fűtéssel. Kedvező bérleti díj iroda típusú felhasználás esetén: 12 euró/m2, egyéb esetben piaci áron.

 

2.) MÁRIA PARK

Eladó idegenforgalmi centrum kiépítésére alkalmas az M3-as 139sz. lehajtójánál található 28 hektáros terület, projektdokumentumokkal együtt. Az elkészült projektterv Mária Park kiépítését célozza, amelynek megvalósítása a turisztikai szektorban jelentős vonzerővel bíró turisztikai szolgáltatásokat kínálna. Emellett nagyon lényeges, hogy a projekt olyan célok megvalósítását irányozza elő, amelyek lehetővé teszik számottevő pályázati forrás bevonását, másrészt a projekt maximálisan figyelembe veszi a befektetői érdekeket.

 

3.) ELADÁSRA megépített 50 lakosztályos SZÁLLODA BUDAPEST KÖZEPÉN

HOTEL REGNUM szálloda, Törökfürdővel egybeépített projekt lehetőség Budán. A megépült és megnyitásra kész, fürdőkapcsolattal tervezett 50 lakosztályt magában foglaló szálloda a főváros szívében található, és igazi kuriózum. A szálloda 861 m2-es telken épült fel, 3000 m2 és 2400 m2 garázsszint területtel. A Dunától egy utcányira, csendes, békés környezetben megépült szálloda adottságai és szolgáltatásai szinte minden igényt kielégít. Fontos értéke, hogy egyéni és tömegközlekedéssel jól megközelíthető és nagy terek és jelentős intézmények közelében működtethető. Eladási árat kizárólag komoly érdeklődés és egyeztetés esetén közlünk.

Érdeklődni: Dr. Sztranyák József, Primordial Kft.

e-mail: j.sztranyak@primordial.hu

 

4.)GÁRDONY lakó ingatlanfejlesztési projekt

 

Spanyol befektetető keres az egyik legnagyobb édesvízi tavunknál 24 hektáros területének közművesítésre fejlesztőpartnert, aki közvetlenül, vagy alvállalkozóval közművesítené az adott területet.

A munkák ellenértéke maga a földterület, hozzávetőlegesen 30 %-a.

Készült egy összeállítás, amelyben meg van a parcella kiosztás, a parcellázott telkek áraival és persze a parciális infrastruktúralétesítési költséggel.

Az ingatlan elhelyezkedése, környezete:

Az ingatlan Gárdony belterületén helyezkedik el, közvetlenül a Velencei tó partján. Gárdony tóparti részének legnagyobb eddig beépítetlen területe. A városközponttól távolsága kb. 1000-1500 méter mindössze. A félsziget nem természetes képződmény, az 1985-os Velencei-tavi Vízgazdálkodási Fejlesztési Program keretében került kialakításra. A szabályozás egy mesterséges betonsávval alakította ki a szárazföld és a vízfelület határát. Ez a parti védőmű kb. 70-90 cm-el magasodik a víz fölé. A töltött terület oldalán, pedig kb. 20-50 cm-rel magasabb az egyenetlen talajszintnél.

A terület délnyugati oldalán egy csónakkikötő található. A kikötő mellett a Vízügy fszt + 2 emeletes üdülője található. A délkeleti oldalon üdülőházak vannak. Délről a Keszeg utca, illetve azon túl a vasút zárja le.

Gárdony 45 km-re van Budapestről, az M 7-es autópályán jól megközelíthető. A vizsgált terület kb. 5-6 km az M 7-estől. A régi Balatoni úttól (7-es út) kb. 300 méterre, van. A gárdonyi vasútállomás kb. 1500 méter a területtől.

Miért kedvező ez a projekt? Gárdonynak a velencei tavi adottságok mellett (horgászat, vízi túrák, hajóssportok stb.) jelentős előnye, korszerűen kifejlesztett gyógyvizes fürdővel is rendelkezik. Ezzel az üdülési szezon jelentősen meghosszabbítható. 

A Félsziget nem közművesített, a rácsatlakozási lehetőségek a déli oldalon, a Keszeg utca vonalában húzódó fővezetékekről történhet.

Konkrét érdeklődés esetén néhány számítógépes ábrázolást is betudunk mutatni abból a projektből, amit hét Barcelónai tervező Intézet pályázatának felhasználásával - és az Ő jóváhagyásukkal – állított- össze a Tulajdonos tervezője.

Előírás: Tóparti sétány 30 méter szélességben körbe a tóparton, ezen kívül a vasút alatt alagút, majd körforgalmat létrehozva becsatolódni a jelenlegi úthálózatba. A közművek a telek szélén, innen kiindulva minden egyes parcellához a telekhatárra beállni, a szükséges mértékben.

Természetesen sok fénykép és egyéb információ áll a rendelkezésre, komoly érdeklődés esetén mindez irodánkban megtekinthető.

Az ára 16,5 millió euró.

Érdeklődni: Dr. Sztranyák József Primordial Kft.

e-mail: j.sztranyak@primordial.hu


5.) DEBRECENI SZÁLLODA

ELADÓ AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGNÉPESEBB VÁROSÁBAN EGY PATINÁS SZÁLLODA

Eladó az ország második legnagyobb és legnépesebb városában, Debrecenben egy 192 szobás patinás szálloda. A szálloda több lépcsőben épült, és így a későbbiekben került kialakításra a kávéház, az étterem, a bálterem, valamint az uszodarész, illetve több utcai bejáratú üzlethelyiség. A szálloda összes nettó alapterülete: 5.689 m2

Eladási ár: 3 milliárd Ft.

Érdeklődni: Dr. Sztranyák József Primordial Kft.
e-mail: j.sztranyak@primordial.hu
 
6.) GESZTENYE KASTÉLYHOTEL - SOMOGYGESZTI

Somogy megyében Siófoktól 40 km-re fekvő 1.500 lélekszámú kisközség.

Megközelítése: a 67-es főközlekedési úton át, a mernyei leágazással, vasúton a Mernye vasútállomáson, illetve távolsági busszal is lehetséges.

Környezet: szelíd dombokkal-völgyekkel szabdalt ligetes-erdős, nyugalmas terület. Halastavakkal megtűzdelve, erdőiben vadászni lehet.

Kastélyszálló: a Jankovich-Bésán család kastélyát Botka János építette 1823-ban, klasszicista stílusban, 1926-27-ben átépítették. 7 hektáros parkja természetvédelmi terület, jelenleg magántulajdonban van, kastélyszállóként üzemel. Növényei kiemelkedő botanikai értéket képviselnek.

Az épület alapterülete: 2.095 m2. 23 db kétágyas, 2 db négyágyas szobákkal.

Az épület tagozódása:

pince: borozó, 200 fő befogadására alkalmas

alagsor: étterem, konyha, terasz vendéglő

földszint: recepció, szobák

I. emelet: szobák, konferencia terem, bár

tetőtér: szobák

Idegenforgalmi szempontból elsősorban a szelíd táj, a sok erdő, a "Wellness" jellegű szolgáltatások, tenisz, lovas pálya, lovaglás, lovas bemutatók, borászat, vadászat, horgászat, kirándulások, illetve a Hévízi tó közelsége vonzzák az ide látogatókat.

A projekt: középpontjában a kastélyszálló áll, melyet bővíteni és felújítani szeretnének. Zárt Wellness részleg létrehozása, selfness, masszázs, különböző szaunák, tepidárium, sókamra, orvosi szolgáltatásokkal bővülne.

Befektetési ajánlat: a Kastélyszálló 100%-os tulajdonának megszerzéséhez és felújításához szükséges befektetési összeg 1 Milliárd Forint, ebből a kastély vételi ára 400 millió Forint, a felújításhoz, bővítéshez, fejlesztéshez szükséges további összegek a költségvetésben tételesen fel vannak sorolva.

A megvalósíthatósági tanulmány elkészült.

 

7.) ELADÓ SZÁLLODA A BELVÁROS SZÍVÉBEN - Apáczai Hotel

A DUNA part és a MARIOTT mögött elhelyezkedő, 104 szobával létesült, 4-5*-os szálloda 5400 m2 épített területtel.

Hiányzik a belső kiképzés, a bútorozás (számos közösségi térrel: szalonok, éttermek, kávézók, stb.), a konyhában is csak a kiépített csatlakozások találhatók.

Teljesen új a levegőztető rendszer gépészete, a fűtés, a kommunikációs és az elektronikus rendszer.

Saját parkoló nincs, de nem volt szükséges az engedélyhez, mivel korábban irodaház volt és az épület műemlék, ezzel együtt a tulajdonos érdeklődésére a mellette lévő parkolóházban a felújítás előtt használt cca. 78 db parkolóhely bérlése ismét megoldható, bár szállodánál ez talán sok is, mivel egy belvárosi szállodába szerte a világon a vendégek kocsival vagy taxival érkeznek.

Az ára 16,5 millió euró.

Érdeklődni: Dr. Sztranyák József Primordial Kft.

e-mail: j.sztranyak@primordial.hu
 
8.) Somogy megyei VADASKERT

Somogy megyében, eladó magántulajdonban álló 312 Ha-os vadaskert döntő tulajdoni hányada.(260 Ha)

A terület bekerített, a tulajdonosát önálló vadgazdálkodási és vadászati jog illeti meg.

A tulajdonrész növelhető. A gazdálkodás joga az eladót illeti meg, a tulajdonostársaknak beleszólásuk nincs.

A vadaskert egy hatalmas erdőtömb integráns része, nagyvadakban gazdag vidéken helyezkedik el.  A kiváló trófeák jó része erről a vidékről származik. A terület zöme erdő. A fafajok: kocsánytalan tölgy, fenyő, akác, mézgás éger. Az aktuális erdőápolási munkák elvégzésre kerültek, 30 Ha vadföld is húzódik az erdők között. 2 db, kb. 3,5 Ha-os halastó is a vadkert része, hallal betelepítve.

A vadállomány: 250 db vaddisznó, 140 db gímszarvas, 10 db dám, őzek és apróvadak, stb.

A kivett ún. 5 Ha-os területen található egy terménytároló, vágóhíd hűtőkamrával, amely a szakszerű feldolgozást és tárolást biztosítja.

A vadaskerttel érintett község rendezési terve - az eladó kérésére és költségén - úgy változott, hogy kivett területen maximum 200 személyes gyógyászati központ építhető, amely a terület alatt fekvő termálvizet hasznosítja. A tervhez a Duna-Dráva Nemzeti Park hozzájárult. A terület erdő közepén fekszik, zavartalan nyugalmat és kikapcsolódást biztosít.

A területen feltárt termálvíz van fúrási engedéllyel. Egy összkomfortos panzió van az erdő közepén, amely mindenféle lakott területtől kb. 5 km-re helyezkedik el. A panzió 10 kétágyas és két négyágyas szobát tartalmaz, 10 éve épült igényes kivitelben. Medence, konditerem, konyha, szauna és étterem, külön épületben recepció, külön terasz képezi.

Egyelőre csak földes erdei úton közelíthető meg. A panzió minden apartmanjában külön fürdőszoba, WC van. A panzióban van az étterem bárpulttal, saját konyhával, pincével. Van úszómedence, konditerem, szalonnasütő fedett teraszokkal, 2 db szolgálati lakás, 12 db nyitott, de lefedett gépkocsi beállóval rendelkezik.  A panzióban központi fűtés van, a vizet fúrt kút biztosítja. 380 V-os ipari áram is van.  (Bővítési lehetőség adott: 200 személyes szálloda építésére az engedélyek, tervek megvannak.)

A panziót körülveszi egy 312 Ha-os erdő, amely a panzióval együtt megvásárolható. Ebben az esetben 12 ló számára kialakított istálló, egy 20x7 méter alapterületű nyitott terménytároló és egy saját célra szolgáló berendezett modern vágóhíd, húsfeldolgozó is a vevő tulajdona lesz, aki a vásárlással önálló vadászati jogot kap.

Irányár: 850 millió Ft.
 

 

BEFEKTETŐKNEK, INGATLANFEJLESZTŐKNEK AJÁNLJUK AZ ALÁBBI PROJEKTEKET:

 

9.) ALSÓPÁHOK - ÁRNYAS LAKÓPARK

Az Árnyas Lakópark a hévízi gyógyfürdők szomszédságában található Alsópáhokon, a Balaton környékének egyik legszebb vidékén épül. A terület kitűnő infrastrukturális adottságaival, jó megközelíthetőségével ideális környezetet teremt ennek a helyi építészeti hagyományokat felelevenítő, de minden kényelmi funkcióval ellátott lakóparknak.

 

Az Árnyas Lakópark szolgáltatásai: 

·         kertgondozás, hótakarítás
·         kisebb lakásfenntartási, javítási feladatok
·         lépcsőházak, közös helyiségek takarítása
·         igény szerint 24 órás őrző szolgálat

Figyelembe véve az eltérő igényeket különböző típusú és méretű lakóépületekben helyezkednek el a lakások.

A lakóparkban éppúgy megtalálhatók az önálló, családi ház és ikerház jellegű épületek - 86 m2-es, 63 m2-es és 46 m2-es lakásokkal -, mint a kisebb 40-55 m2-es panorámás lakásokat magukban foglaló nagyobb épületek.

A lakásokhoz terasz vagy erkély, egyes lakásokhoz tornác tartozik. A lakóingatlanokhoz a parkon belül kialakított kizárólagos használatú gépkocsi parkolóhelyet biztosítanak. Az Árnyas Lakóparkban épülő lakások hagyományos technológiával, a helyi építészeti hagyományoknak megfelelő stílusban, de a legkorszerűbb építőanyagok és gépészeti berendezések felhasználásával épülnek. A társaság a két ütemben megépülő üdülőfalu átadását követően folyamatos üzemeltetést biztosít.

A lakások fűtése kombi gázcirkó-készülékkel történik. TV- és telefonhálózat, valamint riasztórendszer is kiépítésre kerül minden lakásban. Az épületek belső kialakításában történő módosításokra, a Vevőnek a tervektől eltérő kívánságainak teljesítésére - a műszaki adottságok függvényében, külön megállapodás alapján van lehetőség. A lakásokat használatbavételi engedéllyel adják át.

A lakópark teljesen bekerítve kerül átadásra. A telken belül a járdák díszburkolattal, a belső út szilárd burkolattal lesz ellátva, a terület teljes közvilágítást kap.

 

Vízgyógyászati kezelésekre, gyógykúrák igénybevételére van lehetőség, mivel a szomszédban lévő Hotelnek a közeli gyógyvízből vízkivételi joga van és a ház leszerződött a Hotellel, hogy a lakópark lakói is használhatják a szolgáltatásokat, mivel csak egy kerítés választja el egymástól a két intézményt. A Hévízi strand cca. 3 km távolságra van.

 

A lakópark ára 1,1 Milliárd Forint.

Jelenleg a lakópark fele van készen, természetesen az összes közmű be van építve, a már készen lévő lakásokban most is laknak már, természetesen működő portaszolgálattal, kerítéssel, stb.

 

10.) A RÉGI ZSIDÓNEGYEDBEN: BUDAPEST, VII., DOB UTCA

A Dob utca-Holló utca sarkán (egy háztömbben a GOZSDU Udvarral), 109 m2-es üzlethelyiség található, stílusa archaikus/urbánus alapokra épülő modern fúzió. A helyiségre nagyban jellemző boltíves struktúra a mennyezet boltíveitől a Holló utcára néző nyílászárókon át a Dob utcai főbejáratig mindenhol visszaköszön. A helyiség átlagos belmagassága megközelíti az 5 métert.

Az üzlethelyiséget teljesen felújították, megőrizve a hely hangulatához illő teljes vezeték csere, fűtésrendszer és új mellékhelyiségek kerültek kialakításra. 

Az üzlethelyiség jelenleg különleges Bor boltként működik, ahol borbemutatókat, borkóstolókat és egyéb rendezvényeket tartanak.

 

A TULAJDONOSNAK az az elképzelése, hogy az üzlethelyiség alatt lévő pincét (522 m2, ahol nagyobb csoportok fogadására lenne különterem, privát bortrezor, illetve szakszerű bor tárolására lenne lehetőség), és az üzlethelyiség felett lévő lakásokat (170 m2, ahol Spinoza mintára 4-5 apartmant és egy irodát alakítana ki) megvásárolná egy partnerrel, aki 750.000 Euróért lépne be a projektbe, és így cca. 70 %-os tulajdonjogot szerezne. A jelenlegi tulajdonos egy természetes személy.

    

Érdeklődni a kollégáinktól, az info@primordial.hu e-mail címen.


11. ZUGLÓBAN, AZ ÖV UTCÁBAN (Fogarassy útnál) könnyen megközelíthető helyen, remek parkolási lehetőséggel eladó NAGYKERESKEDÉS, RAKTÁR, IRODA.

TELEK: 6446 m2

ÉPÜLET: 4000 m2 Az épület téglaépület.

 

ALSÓ SZINT:

 

Üzlet: 269,8 m2

Raktár (jelenleg bemutatóterem) összesen: 876,9 m2

Recepció: 21,89 m2

Irodák: 84,17 m2 +konyha, zuhany, öltöző, több WC, irattár, stb.

 

Belmagasság: 3,6 m, de valahol van álmennyezet

 

FELSŐ SZINT: 795,65 m2

 

Hosszútávra bérbe adott rész: 1472 m2

 

A felsorolt helyiségek természetesen variálhatóak, igénytől függően, több-kevesebb raktárt vagy irodát lehet kialakítani.

 

Az épület teljes egészében légkondicionált és padlófűtéssel rendelkezik, kivétel a raktár.

A telek parkosított, az épület előtt és a kerítésen kívül is számos parkoló került kialakításra.

Irányár:850 mFt.


Spanyolországi kínálatunkMexicói ajánlatokThaiföldi ajánlatokDubai bemutatóHorváth üdülőhelyekPortugál képekTörök RiviéraBulgáriai üdülőparkokHawaii bemutató