Rólunk     Szolgáltatásaink     Életmód     Sofőrszolgálat     Elérhetőség     Elérhetőség   Magyar   English   Spain  
   < előző menü


Kiemelt ajánlatok


A PESTI BROADWAY TSZOMSZDSGBAN ELAD TRSASHZVELENCE DREAM
TBB FUNKCIRA ALKALMAS NLL INGATLANT KNLUNK, AMELY LEHET: ZLET – IRODA – VODA - KISEBB ISKOLA – EGSZSGGYI LTESTMNY –STB.

KIAD IRODK AZ ANDRSSY T ELEJN!


ELAD SZLLODA A BELVROS SZVBEN - Apczai HotelBalatonfreden 7 ve elkszlt 5 laksos trsashzban csendes krnyezetbenHOTEL REGNUM - Trkfrdvel egybeptett szallodarnyas Lakpark a hvzi gygyfrdk szomszdsgbanKecskemten,fejlesztsi telek kereskedelmi, logisztikai cl hasznostsra, tminsthet lakingatlan fejlesztsre is. nSomogy megyben, elad magntulajdonban ll 312 Ha-os vadaskert dnt tulajdoni hnyada.ZUGLBAN, AZ V UTCBAN NAGYKERESKEDS, RAKTR, IRODA ELADDOBLO borozGESZTENYE KASTLYHOTEL - SOMOGYGESZTIez egy tesz


Bcsi ton 2+3 laksos Trsashzak


Zalacsny - WellnessHomes Lakpark
Somogy megyben, elad magntulajdonban ll 312 Ha-os vadaskert dnt tulajdoni hnyada.

Somogy megyei VADASKERT
    

Somogy megyben, elad magntulajdonban ll 312 Ha-os vadaskert dnt tulajdoni hnyada.(260 Ha)

A terlet bekertett, a tulajdonost nll vadgazdlkodsi s vadszati jog illeti meg. A tulajdonrsz nvelhet. A gazdlkods joga az eladt illeti meg.


A vadaskert egy hatalmas erdtmb integrns rsze, nagyvadakban gazdag vidken helyezkedik el.  A kivl trfek j rsze errl a vidkrl szrmazik. A terlet zme erd. A fafajok: kocsnytalan tlgy, feny, akc, mzgs ger. Az aktulis erdpolsi munkk elvgzsre kerltek, 30 Ha vadfld is hzdik az erdk kztt. 2 db, kb. 3,5 Ha-os halast is a vadkert rsze, hallal beteleptve.

A vadllomny: 250 db vaddiszn, 140 db gmszarvas, 10 db dm, zek s aprvadak, stb.

A kivett n. 5 Ha-os terleten tallhat egy termnytrol, vghd htkamrval, amely a szakszer feldolgozst s trolst biztostja.


A vadaskerttel rintett kzsg rendezsi terve - az elad krsre s kltsgn - gy vltozott, hogy kivett terleten maximum 200 szemlyes gygyszati kzpont pthet, amely a terlet alatt fekv termlvizet hasznostja. A tervhez a Duna-Drva Nemzeti Park hozzjrult. A terlet erd kzepn fekszik, zavartalan nyugalmat s kikapcsoldst biztost.

A terleten feltrt termlvz van frsi engedllyel. Egy sszkomfortos panzi van az erd kzepn, amely mindenfle lakott terlettl kb. 5 km-re helyezkedik el. A panzi 10 ktgyas s kt ngygyas szobt tartalmaz, 10 ve plt ignyes kivitelben. Medence, konditerem, konyha, szauna s tterem, kln pletben recepci, kln terasz kpezi.

Egyelre csak fldes erdei ton kzelthet meg. A panzi minden apartmanjban kln frdszoba, WC van. A panziban van az tterem brpulttal, sajt konyhval, pincvel. Van szmedence, konditerem, szalonnast fedett teraszokkal, 2 db szolglati laks, 12 db nyitott, de lefedett gpkocsi bellval rendelkezik.  A panziban kzponti fts van, a vizet frt kt biztostja. 380 V-os ipari ram is van.  (Bvtsi lehetsg adott: 200 szemlyes szlloda ptsre az engedlyek, tervek megvannak.)


A panzit krlveszi egy 312 Ha-os erd, amely a panzival egytt megvsrolhat. Ebben az esetben 12 l szmra kialaktott istll, egy 20x7 mter alapterlet nyitott termnytrol s egy sajt clra szolgl berendezett modern vghd, hsfeldolgoz is a vev tulajdona lesz, aki a vsrlssal nll vadszati jogot kap.


Irnyr: 850 milli Ft.
Spanyolországi kínálatunkMexicói ajánlatokThaiföldi ajánlatokDubai bemutatóHorváth üdülőhelyekPortugál képekTörök RiviéraBulgáriai üdülőparkokHawaii bemutató