Rólunk     Szolgáltatásaink     Életmód     Sofőrszolgálat     Elérhetőség     Elérhetőség   Magyar   English   Spain  
   < előző menü


Kiemelt ajánlatok


A PESTI BROADWAY TSZOMSZDSGBAN ELAD TRSASHZVELENCE DREAM
TBB FUNKCIRA ALKALMAS NLL INGATLANT KNLUNK, AMELY LEHET: ZLET – IRODA – VODA - KISEBB ISKOLA – EGSZSGGYI LTESTMNY –STB.

KIAD IRODK AZ ANDRSSY T ELEJN!


ELAD SZLLODA A BELVROS SZVBEN - Apczai HotelBalatonfreden 7 ve elkszlt 5 laksos trsashzban csendes krnyezetbenHOTEL REGNUM - Trkfrdvel egybeptett szallodarnyas Lakpark a hvzi gygyfrdk szomszdsgbanKecskemten,fejlesztsi telek kereskedelmi, logisztikai cl hasznostsra, tminsthet lakingatlan fejlesztsre is. nSomogy megyben, elad magntulajdonban ll 312 Ha-os vadaskert dnt tulajdoni hnyada.ZUGLBAN, AZ V UTCBAN NAGYKERESKEDS, RAKTR, IRODA ELADDOBLO borozGESZTENYE KASTLYHOTEL - SOMOGYGESZTIez egy tesz


Bcsi ton 2+3 laksos Trsashzak


Zalacsny - WellnessHomes Lakpark
rnyas Lakpark a hvzi gygyfrdk szomszdsgban

ALSPHOK - RNYAS LAKPARK

Az rnyas Lakpark a hvzi gygyfrdk szomszdsgban tallhat Alsphokon, a Balaton krnyknek egyik legszebb vidkn pl. A terlet kitn infrastrukturlis adottsgaival, j megkzelthetsgvel idelis krnyezetet teremt ennek a helyi ptszeti hagyomnyokat felelevent, de minden knyelmi funkcival elltott lakparknak.

 

Az rnyas Lakpark szolgltatsai: 

         kertgondozs, htakarts
         kisebb laksfenntartsi, javtsi feladatok
         lpcshzak, kzs helyisgek takartsa
         igny szerint 24 rs rz szolglat

Figyelembe vve az eltr ignyeket klnbz tpus s mret lakpletekben helyezkednek el a laksok.

A lakparkban ppgy megtallhatk az nll, csaldi hz s ikerhz jelleg pletek - 86 m2-es, 63 m2-es s 46 m2-es laksokkal -, mint a kisebb 40-55 m2-es panorms laksokat magukban foglal nagyobb pletek.

A laksokhoz terasz vagy erkly, egyes laksokhoz tornc tartozik. A lakingatlanokhoz a parkon bell kialaktott kizrlagos hasznlat gpkocsi parkolhelyet biztostanak. Az rnyas Lakparkban pl laksok hagyomnyos technolgival, a helyi ptszeti hagyomnyoknak megfelel stlusban, de a legkorszerbb ptanyagok s gpszeti berendezsek felhasznlsval plnek. A trsasg a kt temben megpl dlfalu tadst kveten folyamatos zemeltetst biztost.

A laksok ftse kombi gzcirk-kszlkkel trtnik. TV- s telefonhlzat, valamint riasztrendszer is kiptsre kerl minden laksban. Az pletek bels kialaktsban trtn mdostsokra, a Vevnek a tervektl eltr kvnsgainak teljestsre - a mszaki adottsgok fggvnyben, kln megllapods alapjn van lehetsg. A laksokat hasznlatbavteli engedllyel adjk t.

A lakpark teljesen bekertve kerl tadsra. A telken bell a jrdk dszburkolattal, a bels t szilrd burkolattal lesz elltva, a terlet teljes kzvilgtst kap.

 

Vzgygyszati kezelsekre, gygykrk ignybevtelre van lehetsg, mivel a szomszdban lv Hotelnek a kzeli gygyvzbl vzkivteli joga van s a hz leszerzdtt a Hotellel, hogy a lakpark laki is hasznlhatjk a szolgltatsokat, mivel csak egy kerts vlasztja el egymstl a kt intzmnyt. A Hvzi strand cca. 3 km tvolsgra van.

 

A lakpark ra 1,1 Millird Forint.

Jelenleg a lakpark fele van kszen, termszetesen az sszes kzm be van ptve, a mr kszen lv laksokban most is laknak mr, termszetesen mkd portaszolglattal, kertssel, stb.
Spanyolországi kínálatunkMexicói ajánlatokThaiföldi ajánlatokDubai bemutatóHorváth üdülőhelyekPortugál képekTörök RiviéraBulgáriai üdülőparkokHawaii bemutató