Rólunk     Szolgáltatásaink     Életmód     Sofőrszolgálat     Elérhetőség     Elérhetőség   Magyar   English   Spain  
   < előző menü


Kiemelt ajánlatok


A PESTI BROADWAY TSZOMSZDSGBAN ELAD TRSASHZVELENCE DREAM
TBB FUNKCIRA ALKALMAS NLL INGATLANT KNLUNK, AMELY LEHET: ZLET – IRODA – VODA - KISEBB ISKOLA – EGSZSGGYI LTESTMNY –STB.

KIAD IRODK AZ ANDRSSY T ELEJN!


ELAD SZLLODA A BELVROS SZVBEN - Apczai HotelBalatonfreden 7 ve elkszlt 5 laksos trsashzban csendes krnyezetbenHOTEL REGNUM - Trkfrdvel egybeptett szallodarnyas Lakpark a hvzi gygyfrdk szomszdsgbanKecskemten,fejlesztsi telek kereskedelmi, logisztikai cl hasznostsra, tminsthet lakingatlan fejlesztsre is. nSomogy megyben, elad magntulajdonban ll 312 Ha-os vadaskert dnt tulajdoni hnyada.ZUGLBAN, AZ V UTCBAN NAGYKERESKEDS, RAKTR, IRODA ELADDOBLO borozGESZTENYE KASTLYHOTEL - SOMOGYGESZTIez egy tesz


Bcsi ton 2+3 laksos Trsashzak


Zalacsny - WellnessHomes Lakpark
Zalacsny - WellnessHomes Lakpark

Nagy rmmel tlt el bennnket, hogy bemutathatjuk nnek a WellnessHomes Lakparkot.

Pratlanul szp krnyezetben lvezheti itt a termszet kzelsgt, a golfot, a sportolst, a Balaton trsgben zajl letet. s ne feledkezznk meg az n szksgleteihez igazod lakpark kivl minősgről sem.

 

Ez a vidk tkletesen tvzi a termkeny termszeti krnyezetet s a sokrtű, gazdag kultrt. Erdők, megművelt fldek, kastlyok, műemlkek vltjk egymst e tjon, valsggal elbűvlve a ltogatt. kesszl plda erre, hogy lakparkunktl mindssze 50 mter tvolsgra tallhat a Batthyny kastly plete, amely fensgesen emelkedik ki a kertek s zld mezők kzl.

 

Fldrajzi elhelyezkeds

A WellnessHomes komplexum a nyugalmas Zalacsny teleplsen tallhat, a Balatontl nyugatra. Elsőrang kzlekedst biztost a nemrg megptett Fly Balaton replőtr kzelsge.

- 15 km a Fly Balaton replőtrtől. A reptr tlcn knlja Eurpt, jratokat indt innen a Ryanair, Lufthansa, Germanwings, Hamburg International.

- 200 km Bcstől.

- 200 km Budapesttől.

- 10 km Hvztől.

- 164 km. Grctl.

 

A lakpark

Kiterjedt zldterletek s kertek kztt ll a WellnessHomes lakkomplexum 3 pletcsoportja. Olyan hely ez, ahol lvezni lehet mindazt, amit az itt lőknek Magyarorszg knl.

 

A WellnessHomes lakparktl 5 percre tallhat a hres Kehidai Termlfrdő egszsgpolst s kikapcsoldst szolgl komplexuma. Tbb mint 2600 m2 vzfellet, 13 medence, brok s ttermek.

 

Alig 50 mterre lakparkunk hatrtl mr a Batthyny kastlyhotel terletn jrunk. A lenyűgző kastly, mra szllodv talaktva, nagyszerű wellness-kzponttal vrja ltogatit.

n is lvezheti a kastly szmtalan szolgltatst:

  • termlvizes uszoda,
  • trk frdő,
  • finn szauna,
  • hidromasszzs-zuhanyozk,
  • edzőterem,
  • masszzs-szolgltatsok,
  • szpsgpolsi kezelsek.

A lehetősgek vgtelen sora az ellazulsra s arra, hogy trődjnk nmagunkkal.

 

Ha az n kedvenc sportja a golf, itt a lehetősg! A WellnessHomes lakpark mellett gyors temben fejlődik egy kivl golfplya. Golfozs kzben a szemet gynyrkdteti a krnyező tavak, szőlőbirtokok s termszetes tjak ltvnya.

 

Zalacsnytl 12 km-re a Hvzi-t termlvize vrja a ltogatkat, ez Eurpa egyik legnagyobb vulkanikus eredetű termszetes tava. A vz klnleges gygyhatsai a tmeder iszapjbl erednek. A vz lland, krlbell 28 fokos hőmrsklete pedig egsz vben kellemess teszi a frdőzst.

 

A WellnessHomes-tl csupn 37 kilomterre tallhat a Balatonring. Ez az jonnan megptett plya otthont fog adni a Forma 1-es nagydj futamainak, valamint a magyarorszgi motorkerkpros vilgbajnoksgnak is.

 


Spanyolországi kínálatunkMexicói ajánlatokThaiföldi ajánlatokDubai bemutatóHorváth üdülőhelyekPortugál képekTörök RiviéraBulgáriai üdülőparkokHawaii bemutató