Rólunk     Szolgáltatásaink     Életmód     Sofőrszolgálat     Elérhetőség     Elérhetőség   Magyar   English   Spain  
   < előző menü


Kiemelt ajánlatok


A PESTI BROADWAY TSZOMSZDSGBAN ELAD TRSASHZVELENCE DREAM
TBB FUNKCIRA ALKALMAS NLL INGATLANT KNLUNK, AMELY LEHET: ZLET – IRODA – VODA - KISEBB ISKOLA – EGSZSGGYI LTESTMNY –STB.

KIAD IRODK AZ ANDRSSY T ELEJN!


ELAD SZLLODA A BELVROS SZVBEN - Apczai HotelBalatonfreden 7 ve elkszlt 5 laksos trsashzban csendes krnyezetbenHOTEL REGNUM - Trkfrdvel egybeptett szallodarnyas Lakpark a hvzi gygyfrdk szomszdsgbanKecskemten,fejlesztsi telek kereskedelmi, logisztikai cl hasznostsra, tminsthet lakingatlan fejlesztsre is. nSomogy megyben, elad magntulajdonban ll 312 Ha-os vadaskert dnt tulajdoni hnyada.ZUGLBAN, AZ V UTCBAN NAGYKERESKEDS, RAKTR, IRODA ELADDOBLO borozGESZTENYE KASTLYHOTEL - SOMOGYGESZTIez egy tesz


Bcsi ton 2+3 laksos Trsashzak


Zalacsny - WellnessHomes Lakpark
VELENCE DREAM

Spanyol befektető keres az egyik legnagyobb desvzi tavunknl 24 hektros terletnek kzművestsre fejlesztőpartnert, aki kzvetlenl, vagy alvllalkozval kzművesten az adott terletet.

 

A munkk ellenrtke maga a fldterlet, hozzvetőlegesen 30%-a.

Kszlt egy sszellts, amelyben meg van a parcella kioszts, a parcellzott telkek raival s persze a parcilis infrastruktraltestsi kltsggel.

 

Az ingatlan elhelyezkedse, krnyezete:

Az ingatlan Grdony belterletn helyezkedik el, kzvetlenl a Velencei t partjn. Grdony tparti rsznek legnagyobb eddig beptetlen terlete. A vroskzponttl tvolsga kb. 1000-1500 mter mindssze. A flsziget nem termszetes kpződmny, az 1985-os Velencei-tavi Vzgazdlkodsi Fejlesztsi Program keretben kerlt kialaktsra. A szablyozs egy mestersges betonsvval alaktotta ki a szrazfld s a vzfellet hatrt. Ez a parti vdőmű kb. 70-90 cm-rel magasodik a vz fl. A tlttt terlet oldaln, pedig kb. 20-50 cm-rel magasabb az egyenetlen talajszintnl.

A terlet dlnyugati oldaln egy csnakkiktő tallhat. A kiktő mellett a Vzgy fszt. + 2 emeletes dlője tallhat. A dlkeleti oldalon dlőhzak vannak. Dlről a Keszeg utca, illetve azon tl a vast zrja le.

Grdony 45 km-re van Budapestről, az M 7-es autplyn jl megkzelthető. A vizsglt terlet kb. 5-6 km az M 7-estől. A rgi Balatoni ttl (7-es t) kb. 300 mterre, van. A grdonyi vastlloms kb. 1500 mter a terlettől.

 

Mirt kedvező ez a projekt? Grdonynak a velencei tavi adottsgok mellett (horgszat, vzi trk, hajssportok stb.) jelentős előnye, korszerűen kifejlesztett gygyvizes frdővel is rendelkezik. Ezzel az dlsi szezon jelentősen meghosszabbthat. 

A Flsziget nem kzművestett, a rcsatlakozsi lehetősgek a dli oldalon, a Keszeg utca vonalban hzd fővezetkekről trtnhet.

Konkrt rdeklőds esetn nhny szmtgpes brzolst is be tudunk mutatni abbl a projektből, amit ht Barcelnai tervező Intzet plyzatnak felhasznlsval - s az Ő jvhagysukkal - lltott ssze a Tulajdonos tervezője.

 

Előrs: Tparti stny 30 mter szlessgben krbe a tparton, ezen kvl a vast alatt alagt, majd krforgalmat ltrehozva becsatoldni a jelenlegi thlzatba. A kzművek a telek szln, innen kiindulva minden egyes parcellhoz a telekhatrra bellni, a szksges mrtkben.Termszetesen sok fnykp s egyb informci ll a rendelkezsre, komoly rdeklőds esetn mindez irodnkban megtekinthető.


Spanyolországi kínálatunkMexicói ajánlatokThaiföldi ajánlatokDubai bemutatóHorváth üdülőhelyekPortugál képekTörök RiviéraBulgáriai üdülőparkokHawaii bemutató