Rólunk     Szolgáltatásaink     Életmód     Sofőrszolgálat     Elérhetőség     Elérhetőség   Magyar   English   Spain  
   < előző menü


Kiemelt ajánlatok


A PESTI BROADWAY TSZOMSZDSGBAN ELAD TRSASHZVELENCE DREAM
TBB FUNKCIRA ALKALMAS NLL INGATLANT KNLUNK, AMELY LEHET: ZLET – IRODA – VODA - KISEBB ISKOLA – EGSZSGGYI LTESTMNY –STB.

KIAD IRODK AZ ANDRSSY T ELEJN!


ELAD SZLLODA A BELVROS SZVBEN - Apczai HotelBalatonfreden 7 ve elkszlt 5 laksos trsashzban csendes krnyezetbenHOTEL REGNUM - Trkfrdvel egybeptett szallodarnyas Lakpark a hvzi gygyfrdk szomszdsgbanKecskemten,fejlesztsi telek kereskedelmi, logisztikai cl hasznostsra, tminsthet lakingatlan fejlesztsre is. nSomogy megyben, elad magntulajdonban ll 312 Ha-os vadaskert dnt tulajdoni hnyada.ZUGLBAN, AZ V UTCBAN NAGYKERESKEDS, RAKTR, IRODA ELADDOBLO borozGESZTENYE KASTLYHOTEL - SOMOGYGESZTIez egy tesz


Bcsi ton 2+3 laksos Trsashzak


Zalacsny - WellnessHomes Lakpark
Kecskemten,fejlesztsi telek kereskedelmi, logisztikai cl hasznostsra, tminsthet lakingatlan fejlesztsre is. n


Az ingatlan azonostsa:

 

            Az ingatlan a kzhiteles tulajdoni lapon az albbiak szerint van nyilvntartva:

- gyep (legel) megnevezs, 3. min.o., 3,05 AK rtk, 1953 m2 terlet

- kivett sportplya megnevezs,                                                 3387 m2 terlet,

- erd megnevezs, 4. min.o., 24,24 AK rtk,     3 ha 1891 m2 terlet,

- kivett parkol megnevezs,                                           473 m2 terlet

felptmnyeket nem tartalmaz ingatlancsoport.

 

A terlet valamikor mezgazdasgi terlet lehetett, a fldhivatali nyilvntarts is erre utal, de krltte lak- s ipari terletek alakultak ki.

Az tminsttets elvi lehetsge adott, amit a jelenlegi tulajdonos megkezdett s vrhatan nhny hnapon bell befejez. A Vrosi nkormnyzat vezetsvel folytatott trgyalson a vros vezeti jeleztk, hogy tmogatjk a terlet hasznostst, mai besorolsa alapjn kereskedelmi, logisztikai cl hasznosts lehetsge kzen fekv, de nem zrkznak el a lakterleti tminststl sem, ha arra van kereslet. Kecskemt Megyei Jog Vros 19/2005.(VI.01.) sz. rendelete, mely a helyi ptsi szablyzatot (tovbbiakban: HSZ) rgzti, Gip – 611963* gazdasgi ipari vezeti besorolst tervezett.

Az „egyb  ipari zna” - a krnyezett nem zavar, gazdasgi cl egyb ipari zemi ltestmnyek elhelyezst teszi lehetv. A beptsre sznt terleten az OTK 20. szerinti ptmnyek helyezhetk el: szabadon ll beptsi mddal; 0,8 megengedett legnagyobb szintterlet srsggel; 4,5 – 6,0 m legnagyobb ptmny magassggal; 40 % bepthetsggel; 40 % legkisebb zldfellettel.

 Az utbbi vekben a nagyterlet ingatlanok – fleg belvroshoz kzeli j kzlekedssel, megfelel infrastruktrval rendelkezk - szma lecskkent ugyan, de a beruhzsi kedv - a jelenlegi gazdasgi krlmnyek kzepette - visszafogott vlt. A. A ingatlanok fajlagos rtkt jelentsen befolysolja az ingatlan terleti elhelyezkedse, a fejlesztsi lehetsgek, valamint a krnyezet jellemzi. Ebbl a szempontbl a vizsglt ingatlan j adottsgokkal rendelkezik, elssorban azon befektetk rszre, akik a gazdasgi fellendlst kivrva kvnjk hasznostani azt. Az thlzat kiptettsge, a nagyruhzak kzelsge, a vros centrumtl viszonylag kis tvolsga mind rtknvel tnyezk.

Az ingatlannal kapcsolatos tovbbi informcikkal, az rtkestssel megbzott trsasg kszsggel ll rendelkezsre.

 

rdekldni: Dr. Sztranyk Jzsef Primordial Kft.

e-mail: j.sztranyak@primordial.hu


Spanyolországi kínálatunkMexicói ajánlatokThaiföldi ajánlatokDubai bemutatóHorváth üdülőhelyekPortugál képekTörök RiviéraBulgáriai üdülőparkokHawaii bemutató